top of page

Позитив для фізичної культури і спорту району.



Загальноосвітні навчальні заклади Маловисківського району поповнилися певною кількістю спортивного інвентаря для розвитку та удосконалення спортивних умінь і навичок з ігрових видів спорту (настільний теніс, баскетбол та волейбол)

Так у січні цього року відділ освіти, молоді та спорту Маловисківської райдержадміністрації закупив для загальноосвітніх закладів району 10 столів тенісних і по 22 м’ячі для гри в баскетбол та волейбол.

Ввесь спорт інвентар розподілено від спортивних традицій шкіл та фахових уподобань педагога.

Разом з тим Мар'янівська ЗШ I-IIIступенів, яка щорічно долучає своїх учнів до збірної району з настільного тенісу, щорічно на базі школи проводяться районні змагання з настільного тенісу а в нинішньому, обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання і спорту МОН України заплановано в даному закладі проведення обласних змагань, отримає шість тенісних столів для якісного проведення змагань обласного рівня.

Загальноосвітні заклади, які мають досягнення в районних змаганнях по волейболу (Злинський НВК, Оникієвська ЗШ I-III ст.., Мар'янівська ЗШ I-III ст..) та баскетболу (Злинська № 1, Хиелівське НВО, Мар'янівська ЗШ I-IIIст. та Оникієвська ЗШ I-III ст.) отримають більшу кількість м’ячів.

Тож проявляйте свій талант та професійну майстерність у підготовці школярів з видів спорту та отримуйте бонус, у вигляді необхідного спортивного інвентаря.

В. Рибак – методист РМК

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page