top of page

Семінар вчителів трудового навчання



24 січня 2018 року відбувся семінар вчителів трудового навчання на базі Злинської ЗШ №1 І – ІІІ ступенів.

Темою зібрання було: «Формування практичних умінь на уроках трудового навчання». До програми педагогічної вітальні увійшов урок майстер – клас у 7 класі, на якому вчитель вищої категорії Копєйкіна Т.В. продемонструвала уміння та навички виготовлення ляльки зі шкарпеток. Разом із семикласниками працювали і учасники семінару, отримавши від цього заняття задоволення. Крім цього Тетяна Володимирівна познайомила присутніх з японською технікою «кінусайга»(печворк без голки). Таким чином були виготовлені картинки на пінопласту зі шматочків тканини.

Також в ході семінару гостей запросили на «Веселий ярмарок», де були представлені різноманітні вироби, виготовлені дитячими руками під керівництвом Копєйкіної Т.В., а також лунали веселі пісні у виконанні учнів та вчителів школи. Порадував гостей і танцювальний колектив «Ровесник», виконавши запальні танці, а також майстерно і артистично виконані учнями драматичні міні – твори. По закінченні заходу учні подарували гостям сувеніри та як наприкінці чудової казки – «кожному бубликів в’язку».

Отримавши позитивне налаштування на роботу, учасники семінару взяли участь в обговоренні професійних питань, пов’язаних з їхньою діяльністю, а саме:

1.Використання нетрадиційних форм проведення уроків трудового навчання (технологій) (Шевченко Л.В.)

2. Стимулювання пізнавальних діяльностей учнів, їх саморозвитку та самореалізацій шляхом використання інформаційних технологій. (Рибак В.С.)

3. Проблема формування мотиваційної навчальної діяльності школярів. (Нечипурук А.С.)

По закінченню роботи семінару В.С.Рибак наголосив, що життя кожної людини складається не з числа прожитих днів, а з тих, які запам'яталися. Тож 24 січня 2018 року ввійшов в життєву стрічку і гостей, і учнів та вчителів Злинської ЗШ №1 як день, який був наповнений позитивом і не був прожитий непоміченим.

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page