top of page

Майстерня молодого вчителя



Що потрібно молодому вчителю в перший рік роботи? Звичайно ж підтримка колег, наставників, однодумців. Тож щороку в районі діє школа молодого вчителя, на засіданнях якої розглядаються актуальні питання освітянських буднів.

Якими формами, методами, засобами, матеріалами має володіти сучасний вчитель на уроці? Про ці та інші питання говорили освітяни під час роботи майстерні молодого вчителя, що проходила на базі відділу освіти, молоді та спорту Маловисківської РДА.

У ході роботи проведено майстер-клас учителя української мови та літератури Великовисківської ЗШ І-ІІІ ст., переможця районного етапу всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2018" Заєць В.С. "Аналіз художнього твору", мастер-клас вчителя хімії та біології Злинського НВК Аристенко Л.П. "Онлайн-сервіси в роботі вчителя". Про STEM-освіту та її використання в роботі звернула увагу завідувач РМК Кислякова В.Ф., методист районного методичного кабінету Шведенко Л.О. ознайомила присутніх із одним із ефективних методів викладання - сторітеллінгом (storytelling), методист Паливода О.Л. поділилась досвідом роботи з сервісом LearningApps, а методист Заріцька С.Г. говорила про сучасні сервіси створення презентацій.

Під час засідання педагоги обговорили питання проведення щорічного районного конкурсу для молодих спеціалістів "Учитель це поклик душі", що традиційно проходить у березні в рамках Тижня молодого вчителя. У роботі майстерні взяла участь начальник відділу освіти, молоді та спорту Кравченко С.В.

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page